Best of America Centrala, 16 zile - martie 2019

Eturia iti propune o vacanta de neuitat in cele mai frumoase si spectaculoase tari din America Centrala: Costa Rica, Nicaragua si Panama. Te invitam sa vizitezi locuri naturale spectaculoase, precum faimosul vulcan adormit Arenal, sa te plimbi in natura, admirand peisajele si padurile tropicale sau sa vizitezi orase vechi coloniale, precum Granada sau Leon. Vei avea parte de aventura, de istorie, cultura si te vei relaxa pe plajele insorite din Guanacaste.

Itinerar:

 • Ziua 01
  SOSIRE IN SAN JOSE, COSTA RICA
  La sosire in San Jose vei fi intampinat de reprezentantul local, dupa care vei fi transferat la hotel.
  Regim mese - Cina
 • Ziua 02
  SAN JOSE - GRADINILE LA PAZ - DOKA - SAN JOSE
  Vei vizita Gradinile Cascadelor La Paz. Vei merge la observatorul fluturilor unde vei afla mai multe despre diversitatea speciilor de fluturi din aceste gradini, apoi in gradina pasarilor colibri unde vei admira aceste minunate pasari, dupa care vei pasi pe potecile care te conduc spre cascade. Te vei relaxa, privind cascadele sau chiar facand o baie in apele acestora. Vei vedea si Casita de la Paz, reproducerea unei case traditionale ce ilustreaza modul de viata al costaricanilor cu 100 de ani in urma. Vei vizita plantatia de cafea Doka, detinuta de Familia Vargas Ruiz inca din 1931; aici vei afla despre principalele procedee de cultivare si prelucrare a cafelei traditionale din Costa Rica.
  Regim mese - Mic dejun, Pranz, Cina
 • Ziua 03
  SAN JOSE, COSTA RICA - MANAGUA, NICARAGUA - LEON
  Vei fi transferat de la hotel la aeroportul din San Jose. Zbor international San Jose - Managua. Vei merge la Loma de Tiscapa, un mic deal vulcanic unde se afla vestigiile fostului Palat Prezidential si Muzeul Palatului National, unde vei afla mai multe informatii despre istoria statului Nicaragua si te poti bucura de vederi excelente asupra vechiului si noului Managua. Apoi vei conduce de-a lungul lacului Managua spre ruinele León Viejo, prima capitala a Nicaragua care a cedat eruptiei violente a vulcanului Momotombo si a unui cutremur distructiv. Din Managua vei fi transferat la hotel in Leon.
  Regim mese - Mic dejun
 • Ziua 04
  LEON
  Vei face un tur de oras in Leon, tur in care vei vizita catedrala orasului - La Asuncion, cea mai mare din America Centrala, care adaposteste mormantul poetului national si din turnul careia vei putea admira panorama superba a orasului. Vei merge la Casa Memoriala Ruben Dario si la Muzeul de Arta Ortiz Gurdian, ce expune o galerie impresionanta de picturi europene si latino-americane. Un aspect interesant in Leon sunt picturile murale de pe zidurile caselor, picturi cu tenta revolutionara realizate in timpul razboiului civil.
  Regim mese - Mic dejun
 • Ziua 05
  LEON - MASAYA - GRANADA
  Vei pleca spre Granada, iar pe traseu te opresti in Parcul National Masaya, unul din cele mai frumoase si mai interesante parcuri nationale. Pe traseu vei vizita Piata Traditionala din Masaya, de unde vei putea achizitiona obiecte de artizanat lucrate chiar de localnici.
  Regim mese - Mic dejun
 • Ziua 06
  GRANADA
  Vei pleca intr-un tur al orasului colonial Granada in care vei vizita Casa de los Leones, Conventul din San Francisco si Muzeul din San Francisco, piata locala plina de culoare, strazi fermecatoare si numeroase biserici si monumente importante din punct de vedere arhitectural. Dupa-amiaza, vei incepe un tur cu barca in faimoasele insule din Granada, un arhipelag de insule nelocuite formate in urma unei explozii vulcanice, chiar langa malul lacului Nicaragua.
  Regim mese - Mic dejun
 • Ziua 07
  GRANADA
  Astazi veti avea intreaga zi la dispozitie pentru a descoperi frumusetile acestui oras.
  Regim mese - Mic dejun
 • Ziua 08
  GRANADA, NICARAGUA - PENAS BLANCAS - GUANACASTE, COSTA RICA
  Astazi vei fi transferat la punctul de trecere a frontierei in Costa Rica, Penas Blancas. De aici vei fi preluat de reprezentantii din Costa Rica si transferat in Guanacaste.
  Regim mese - Mic dejun, Cina
 • Ziua 09-10
  GUANACASTE
  Vei petrece zile relaxante in provincia Guanacaste, o destinatie ideala pentru plaja cu zile insorite si un climat tropical care mentine apa oceanului calda tot timpul anului. Poti alege din paleta larga de activitati printre care, calarie, trekking, rafting sau plimbare cu pluta, snorkeling, pescuit sau scufundari. Iti recomandam cateva dintre plajele din Guanacaste: Playa Hermosa, Playas del Coco, Playa Grande, Playa Tamarindo , Playa Flamingo, Playa Avellanas, Bahía Culebra.
  Regim mese - All Inclusive
 • Ziua 11
  GUANACASTE - LA FORTUNA - ARENAL
  Din Guanacaste vei fi transferat la Arenal.
  Regim mese - Mic dejun, Pranz, Cina
 • Ziua 12
  ARENAL
  Vei face un tur la podurile suspendate Arenal, care te vor purta la inaltimea coroanelor copacilor, in inima padurii tropicale. Este o ocazie deosebita pentru a admira flora si fauna regiunii si a fotografia peisaje de neuitat. Vei face o excursie in Parcul National Arenal Volcano, o oportunitate de a admira din apropiere maretia acestui vulcan. La poalele vulcanului se intinde frumosul lac Arenal, parte a parcului national.
  Regim mese - Mic dejun, Pranz, Cina
 • Ziua 13
  ARENAL - SAN JOSE, COSTA RICA - PANAMA CITY, PANAMA
  Vei fi transferat de la hotel la aeroportul din San Jose. Zbor international San Jose - Ciudad de Panama. La sosire pe aeroportul din Ciudad de Panama, vei fi intampinat de reprezentantul local si transferat la hotel.
  Regim mese - Mic dejun
 • Ziua 14
  CIUDAD DE PANAMA
  Vei face un tur al orasului Ciudad de Panama in care vei vizita cartierul San Felipe si te vei plimba in Piata Independentei pentru a admira Catedrala Metropolitana, Plaza de Bolivar, Biserica San Francisco of Assisi si Teatrul National. Turul se va incheia cu o plimbare in zona moderna a orasului si cu o vizita la o piata locala.
  Vei vizita Canalul Panama, o experienta unica care te va pune fata in fata cu o adevarata megastructura, una dintre cele mai impresionante constructii ale lumii. Vei vizita mai apoi zona Causeway Balboa, cea mai dezvoltata zona a orasului Ciudad de Panama unde se afla numeroase cladiri administrative.
  Regim mese - Mic dejun
 • Ziua 15
  PLECARE DIN CIUDAD DE PANAMA
  Vei fi transferat de la hotel la aeroportul din Ciudad de Panama.
  Regim mese - Mic dejun
 • Ziua 16
  SOSIRE IN BUCURESTI

Termene & conditii de plata:

Note:

Tarifele sunt exprimate in euro/ persoana /sejur, cazare in camera dubla

Plata se face in euro sau in lei (caz in care se foloseste cursul BNR + 2%, din ziua platii).

Tariful de lista este orientativ, fiind calculat la cea mai mica cotatie furnizata de catre parteneri la data realizarii ofertei.

Tarifele pot suferi modificari importante in sezonul de varf precum si in perioada sarbatorilor de iarna, a sarbatorilor pascale si a altor sarbatori nationale sau festivaluri locale.

Variantele de cazare propuse sunt orientative, in cazul indisponibilitatii acestora la momentul rezervarii, va vom oferi alternative similare.

Discounturi

La aceasta vacanta nu se aplica discount de tip Early Booking!

Orar zbor

Plecare Bucuresti 11.03.2019 ora 06:50; Sosire Paris 11.03.2019 ora 09:10; Air France; durata 3:20
Plecare Paris 11.03.2019 ora 13:50; Sosire San Jose 11.03.2019 ora 18:30; Air France; durata 11:40
Plecare San Jose 13.03.2019 ora 6:30; Sosire Managua 13.03.2019 ora 7:34; Copa Airlines; durata 1:00
Plecare San Jose 23.03.2019 ora 15:19; Sosire Panama City 23.03.2019 ora 17:39; Copa Airlines; durata 01:20
Plecare Panama City 25.03.2019 ora 21:05; Sosire Paris 26.03.2019 ora 13:10; Air France; durata 10:05
Plecare Paris 26.03.2019 ora 18:20; Sosire Bucuresti 26.03.2019 ora 22:10; Air France; durata 2:50.
Solicita oferta
Discuta cu un specialist
Specialist Costa Rica

031.9998

office@eturia.ro