Circuit San Jose, Ciudad de Panama & plaja Guanacaste, 12 zile - aprilie 2017

Eturia iti propune un circuit de neuitat in Panama si Costa Rica, doua destinatii exotice mai putin cunoscute dar foarte interesante.

Itinerar:

 • Ziua 01
  SOSIRE IN SAN JOSE

 • Ziua 02
  SAN JOSE
  Vei pleca intr-un tur in care, pentru a simti adevarata esenta a ceea ce inseamna Costa Rica, vei servi micul dejun la o cafenea locala si vei vizita o plantatie de cafea, unde vei afla cateva dintre secretele cafelei costaricane. Urmatoarea oprire va fi la Vulcanul Poas, unul din cei noua vulcani activi din Costa Rica. Vei mai vizita gradinile cascadelor La Paz, iar ghidul te va conduce la observatorul fluturilor, apoi la gradina pasarilor colibri. Dupa incheierea turului, te vei intoarce la hotel.
 • Ziua 03
  SAN JOSE - GUANACASTE
  Vei fi trasferat din San Jose in Guanacaste.
 • Ziua 04-07
  GUANACASTE
  Vei petrece zile relaxante in provincia Guanacaste, o destinatie ideala pentru plaja cu zile insorite si un climat tropical care mentine apa oceanului calda tot timpul anului. Poti alege din paleta larga de activitati printre care, calarie, trekking, rafting sau plimbare cu pluta, snorkeling, pescuit sau scufundari. Iti recomandam cateva dintre plajele din Guanacaste: Playa Hermosa, Playas del Coco, Playa Grande, Playa Tamarindo , Playa Flamingo, Playa Avellanas, Bahía Culebra.
 • Ziua 08
  GUANACASTE - SAN JOSE - PANAMA CITY
  Vei fi transferat din Guanacaste la San Jose. Zbor international San Jose - Ciudad de Panama. La sosire pe aeroportul din Ciudad de Panama, vei fi intampinat de reprezentantul local si transferat la hotel.
 • Ziua 09
  PANAMA CITY
  Vei face un tur al orasului Ciudad de Panama in care vei vizita cartierul San Felipe si te vei plimba in Piata Independentei pentru a admira Catedrala Metropolitana, Plaza de Bolivar, Biserica San Francisco of Assisi si Teatrul National. Turul se va incheia cu o plimbare in zona moderna a orasului si cu o vizita la o piata locala.
  Vei vizita Canalul Panama, o experienta unica care te va pune fata in fata cu o adevarata megastructura, una dintre cele mai impresionante constructii ale lumii. Vei vizita mai apoi zona Causeway Balboa, cea mai dezvoltata zona a orasului Ciudad de Panama unde se afla numeroase cladiri administrative.
 • Ziua 10
  PANAMA CITY
  Ziua de astazi o ai la dispozitie; poti explora pe cont propriu orasul, iti poti aloca timp pentru shopping sau poti alege un tur optional.
 • Ziua 11
  PLECARE DIN PANAMA CITY

 • Ziua 12
  SOSIRE IN BUCURESTI

Optiune CONFORT

Categoria cazarilor Confort inglobeaza hoteluri cu un standard ridicat, care ofera o gama larga de facilitati si servicii (4* si boutique)

Locatie Hotel   Tip camera Mese
San Jose Best Western Irazu 4* Standard Room Mic dejun
Guanacaste Tamarindo Diria 4* Pool View Room Mic dejun
Ciudad de Panama Tryp By Wyndham Panama Centro 3* sup. Standard Room Mic dejun

Optiune SUPERIOR

Categoria cazarilor Superior inglobeaza hoteluri cotate cu 5* si boutique hoteluri rafinate, care ofera servicii si facilitati de top.

Locatie Hotel   Tip camera Mese
San Jose Costa Rica Marriot 5* Deluxe Room Mic dejun
Guanacaste Riu Guanacaste Resort 4* sup. Standard Room All Inclusive
Ciudad de Panama Panama Marriott 4* Deluxe Room Mic dejun

Termene & conditii de plata:

Note:

Tarifele sunt exprimate in euro/ persoana /sejur, cazare in camera dubla

Plata se face in euro sau in lei (caz in care se foloseste cursul BNR + 2%, din ziua platii).

Tariful de lista este orientativ, fiind calculat la cea mai mica cotatie furnizata de catre parteneri la data realizarii ofertei.

Tarifele pot suferi modificari importante in sezonul de varf precum si in perioada sarbatorilor de iarna, a sarbatorilor pascale si a altor sarbatori nationale sau festivaluri locale.

Variantele de cazare propuse sunt orientative, in cazul indisponibilitatii acestora la momentul rezervarii, va vom oferi alternative similare.

Discounturi

La aceasta vacanta nu se aplica discount de tip Early Booking!

Orar zbor

Plecare Bucuresti, 01.04.2017, ora 07:05; Sosire Amsterdam, ora 09:00, KLM, durata 02:55;
Plecare Amsterdam, 01.04.2017, ora 13:05; Sosire Panama City, ora 17:00, KLM, durata 10:55;
Plecare Panama City, 01.04.2017, ora 22:10; Sosire San Jose, ora 23:02, Avianca, durata 01:52;
Plecare San Jose, 08.04.2017, ora 10:50; Sosire San Jose, ora 13:00, Avianca, durata 01:06;
Plecare Panama City, 11.04.2017, ora 19:10; Sosire Amsterdam, 12.04.2017, ora 12:30, KLM, durata 10:20;
Plecare Amsterdam, 12.04.2017, ora 13:30; Sosire Bucuresti, ora 17:15; KLM, durata 02:45.
Solicita oferta