Discover Mexic & Costa Rica - cu Air-France & KLM

Iti propunem un circuit in care vei descoperi cele mai cunoscute atractii turistice din Mexic si Costa Rica.

Itinerar:

 • Ziua 01
  SOSIRE IN CANCUN
  Dupa sosirea pe aeroportul din Cancun vei fi transferat la resort.
  Regim mese - Cina
 • Ziua 02-03
  CANCUN
  Vei petrece zile relaxante pe insoritele plaje din Cancun, bucurandu-te de atmosfera tipic mexicana; te poti bucura de soarele si nisipul plajelor din zona sau poti practica diverse sporturi acvatice. Timpului petrecut pe plajele mexicane i se pot adauga vizite la siturile arheologice de la Tulum si Coba, pesterile mayase de la Aktun Chen sau satul pescaresc din Playa del Carmen. Pot fi facute excursii la Akumal - tinutul testoaselor sau in parcul tematic Xcaret. Poate fi aleasa petrecerea unei zile la acvariul natural de la Xel Ha sau se pot petrece ore relaxante in numeroasele spa-uri ale hotelurilor de la malul marii.
  Regim mese - All Inclusive
 • Ziua 04
  CANCUN - CIUDAD DE MEXICO
  Vei fi transferat de la hotel la aeroportul din Cancun. Zbor intern Cancun - Ciudad de Mexico. La sosire pe aeroportul din Ciudad de Mexico, vei fi intampinat de ghidul local care iti va acorda asistenta. Urmeaza transferul la hotel.
  Regim mese - Mic dejun
 • Ziua 05-06
  CIUDAD DE MEXICO
  Vei avea aceste zile libere la dispozitie in care iti vei putea organiza timpul asa cum iti doresti: poti explora orasul pe cont propriu, poti face o incursiune la shopping sau poti alege unul dintre tururile optionale.
  Regim mese - Mic dejun
 • Ziua 07
  CIUDAD DE MEXICO, MEXIC - SAN JOSE, COSTA RICA
  Ti se va asigura transferul de la hotel catre aeroportul din Ciudad de Mexico. Zbor international Ciudad de Mexico - San Jose. La sosire in San Jose vei fi intampinat de reprezentantul local, dupa care vei fi transferat la hotel.
  Regim mese - Mic dejun
 • Ziua 08
  SAN JOSE - POAS - SAN JOSE
  Vei pleca intr-un tur in care, pentru a simti adevarata esenta a ceea ce inseamna Costa Rica, vei servi micul dejun la o cafenea locala si vei vizita o plantatie de cafea, unde vei afla cateva dintre secretele cafelei costaricane. Urmatoarea oprire va fi la Vulcanul Poas, unul din cei noua vulcani activi din Costa Rica. Vei mai vizita gradinile cascadelor La Paz, iar ghidul te va conduce la observatorul fluturilor, apoi la gradina pasarilor colibri. Vei vizita plantatia de cafea Doka, detinuta de Familia Vargas Ruiz inca din 1931; aici vei afla despre principalele procedee de cultivare si prelucrare a cafelei traditionale din Costa Rica. Vei face o oprire si in frumosul oras Grecia din provincia Alajuela. Fiind un important centru agricol al tarii, trestia de zahar, ananasul si cafeaua organiza sunt cultivate aici in cantitati uriase. Ultima oprire este Sarchi, cunoscut sub numele de leaganul artizanilor Costa Rican datorita atelierelor sale. Aici vei putea observa munca artistica a mesterilor. De aici vei putea achizitiona suveniruri traditionale relizate manual.
  Regim mese - Mic dejun, Pranz
 • Ziua 09
  SAN JOSE
  Ziua de astazi este libera, vei putea beneficia de facilitatile hotelului sau vei putea vizita pe cont propriu orasul.
  Regim mese - Mic dejun
 • Ziua 10
  PLECARE DIN SAN JOSE
  Vei fi transferat de la hotel la aeroportul din San Jose.
  Regim mese - Mic dejun
 • Ziua 11
  SOSIRE IN BUCURESTI

Optiune STANDARD

Categoria cazarilor Standard inglobeaza hoteluri de nivel mediu, cotate cu 3* si care ofera facilitati simple, limitate, dar de buna calitate

Locatie Hotel   Tip camera Mese
Cancun Dreams Sands Cancun Resort & Spa 4* Standard Room vezi itinerar
Ciudad de Mexico Casa Blanca 4* Standard Room vezi itinerar
San Jose Best Western Irazu 4* Standard Room vezi itinerar

Termene & conditii de plata:

Note:

Tarifele sunt exprimate in euro / persoana / sejur, cazare in camera dubla

Plata se face in euro sau in lei (caz in care se foloseste cursul BNR + 2%, din ziua platii).

Tariful de lista este orientativ, fiind calculat la cea mai mica cotatie furnizata de catre parteneri la data realizarii ofertei.

Tarifele pot suferi modificari importante in sezonul de varf precum si in perioada sarbatorilor de iarna, a sarbatorilor pascale si a altor sarbatori nationale sau festivaluri locale.

Variantele de cazare propuse sunt orientative, in cazul indisponibilitatii acestora la momentul rezervarii, va vom oferi alternative similare.

Discounturi

La aceasta vacanta nu se aplica discount de tip Early Booking!
Reduceri dedicate membrilor Clubului

pentru membrii Silver: 2% din tariful serviciilor la sol (fara zboruri)

pentru membrii Gold: 3% din tariful serviciilor la sol (fara zboruri)

pentru membrii Platinum: 4% din tariful serviciilor la sol (fara zboruri)

Nota: Aceste discounturi nu se cumuleaza cu alte promotii speciale.

Solicita oferta
Discuta cu un specialist
Specialist Costa Rica

031.9998

office@eturia.ro