Family Experience in Costa Rica

Eturia iti propune o vacanta impreuna cu familia in exotica Costa Rica, o destinatie ideala pentru iubitorii de natura si viata salbatica, pentru cei ce cauta evadarea din civilizatie si actvitatile in aer liber. Fie ca iti doresti relaxare pe plaje sau in resorturi de lux, activitati care sa iti puna sangele in miscare precum rafting, bungee jumping sau climbing, sporturi nautice sau explorarea padurii tropicale sau a junglei, Costa Rica ti le ofera pe toate.

Itinerar:

 • Ziua 01
  SOSIRE IN SAN RAMON
  La sosirea pe Aeroportul International Juan Santanmaria din San Jose vei fi intampinat de reprezentantul nostru local si ti se va asigura transferul la hotelul din San Ramon, localitate aflata la 56 km de capitala costaricana.
 • Ziua 02
  SAN RAMON
  Astazi vei explora padurea tropicala si vei avea ocazia de a vedea cateva dintre cele peste 900 specii de pasari intalnite in Costa Rica, dintre care mai bine de 250 sunt pasari locale. Dintre acestea se remarca specii spectaculoase precum Trogon-ul portocaliu (Trogon aurantiiventris), colibri-ul verde (Elvira cupreiceps), pasarile Quetzals sau papagalii Scarlet Macaws, protejati in toate rezervatiile si parcurile naturale de pe teritoriul tarii.
  Regim mese - Mic dejun
 • Ziua 03
  SAN RAMON - SARCHI - SAN RAMON
  Vei face un tur de oras in San Ramon, in cadrul caruia vei vizita principalele atractii: Parcul Central, o galerie dedicata lui Don Pepe Figueres, cel mai faimos presedinte al Costa Ricai, dar si maiestuoasa biserica din San Ramon. Vei calatori apoi catre sud pe Autostrada pan-americana spre Cantonul Naranjo. Acesta ofera o imagine de ansamblu a agriculturii locale printre care si plantatia de cafea Espíritu Santo, unde vei afla despre principalele procedee de cultivare si prelucrare a cafelei traditionale din Costa Rica. Ultima oprire a zilei este Sarchi, cunoscut sub numele de leaganul artizanilor Costa Ricani datorita atelierelor sale. Aici vei putea observa munca artistica a mesterilor locali si tot de aici vei putea achizitiona suveniruri traditionale relizate manual.
  Regim mese - Mic dejun
 • Ziua 04
  SAN RAMON - LA PAZ - ARENAL
  Vei fi transferat catre Arenal, iar pe drum vei face o oprire pentru a vizita gradinile La Paz.
  Regim mese - Mic dejun, Pranz
 • Ziua 05
  ARENAL
  Astazi vei explora ecosistemul natural al Vulcanului Arenal si vei parcurge, atat pe jos cat si “la inaltime” luxurianta padure tropicala. Vei face hiking pe Vulcanul Arenal, o oportunitate de a admira din apropiere maretia acestui vulcan, un adevarat monument al naturii. Durata traseului va fi de aproximativ 2 ore si 30 de minute. Dupa vizita la vulcan, vei vizita complexul de izvoare termale Tabacon. Datorita activitatii geotermale de sub Arenal, zona din jurul vulcanului gazduieste o serie de izvoare termale naturale. Aici exista cinci izvoare cu temperaturi cuprinse intre 25 - 50 grade Celsius.
  Regim mese - Mic dejun
 • Ziua 06
  ARENAL
  Astazi vei vizita Rezervatia Naturala Caño Negro, locul ideal pentru iubitorii de natura. Caño Negro si Rio Frio sunt considerate unele dintre cele mai bune locatii pentru observarea pasarilor si a vietii salbatice. Vei vizita Los Chiles, un mic sat la numai 4 km distanta de granita cu Nicaragua. Aici vei gasi o mare varietate de pasari endemice si migratoare, inclusiv Jaribu, cea mai mare pasare din America Centrala, pe cale de disparitie.
  Regim mese - Mic dejun
 • Ziua 07
  ARENAL - NOSARA
  Astazi vei fi transferat catre Nosara, in provincia Guanacaste. Durata transferului va fi de aproximativ 4 ore si jumatate.
  Regim mese - Mic dejun
 • Ziua 08-10
  NOSARA
  Vei petrece aceste zile la lodge-ul Lagarta, un hotel de tip boutique, elegant, inconjurat de paduri luxuriante de-a lungul coastei Pacificului de Nord. Pe langa atmosfera linistita si natura luxurianta, te vei putea bucura de toate facilitatile resortului: 2 piscine, spa, jacuzzi, studio yoga. De asemenea in cadrul complexului exista si un magazin de suveniruri, o crama si o galerie de arta.
  Regim mese - Mic dejun
 • Ziua 11
  NOSARA - SAN JOSE
  Astazi vei fi transferat catre San Jose. Dupa sosirea in capitala Costa Ricai poti alege sa faci o plimbare pe stradutele orasului sau sa te relaxezi la hotelul la care vei fi cazat.
  Regim mese - Mic dejun
 • Ziua 12
  PLECARE DIN SAN JOSE
  Vei fi transferat de la hotel la aeroportul din San Jose. Zbor international San Jose - Ciudad de Panama.
  Regim mese - Mic dejun
 • Ziua 13
  SOSIRE IN BUCURESTI

Termene & conditii de plata:

Note:

Tarifele sunt exprimate in euro / familie (2 ADT+1 CHD) / sejur, cazare in camera dubla

Plata se face in euro sau in lei (caz in care se foloseste cursul BNR + 2%, din ziua platii).

Tariful de lista este orientativ, fiind calculat la cea mai mica cotatie furnizata de catre parteneri la data realizarii ofertei.

Tarifele pot suferi modificari importante in sezonul de varf precum si in perioada sarbatorilor de iarna, a sarbatorilor pascale si a altor sarbatori nationale sau festivaluri locale.

Variantele de cazare propuse sunt orientative, in cazul indisponibilitatii acestora la momentul rezervarii, va vom oferi alternative similare.

Discounturi

Reducerile se calculeaza in functie de data plecarii astfel:

Rezervare peste 8 luni inainte - 5% din tariful serviciilor la sol

Rezervare cu 7 luni inainte - 4% din tariful serviciilor la sol

Rezervare cu 6 luni inainte - 3% din tariful serviciilor la sol

Rezervare cu 5 luni inainte - 2% din tariful serviciilor la sol

Reduceri dedicate membrilor Clubului

pentru membrii Silver: 2% din tariful serviciilor la sol (fara zboruri)

pentru membrii Gold: 3% din tariful serviciilor la sol (fara zboruri)

pentru membrii Platinum: 4% din tariful serviciilor la sol (fara zboruri)

Nota: Aceste discounturi nu se cumuleaza cu alte promotii speciale.

Solicita oferta
Discuta cu un specialist
Specialist Costa Rica

031.9998

office@eturia.ro