Oferta Speciala Air France & KLM - Panama & Costa Rica Uncovered

Eturia iti propune o vacanta in Panama si Costa Rica in care pornind din Panama City vei ajunge in Parcul National Chagres apoi din San Jose vei descoperi Vulcanul Poas, Gradinile Cascadelor La Paz, Vulcanul Arenal, Parcul National Manuel Antonio si vei participa la un "crocodile safari" in care vei observa temutele reptile in mediul lor natural. Cei dornici de un surplus de adrenalina pot incerca un tur de rafting, o tiroliana in jungla (optional).

Itinerar:

 • Ziua 01
  SOSIRE IN PANAMA CITY
  La sosire pe aeroportul din Ciudad de Panama, vei fi intampinat de reprezentantul local si transferat cu masina privata la hotel.
 • Ziua 02
  PANAMA CITY
  Vei vizita principalele atractii precum Catedrala Metropolitana, Ruinile vechiului Canalului Panama cu vizita la muzeul Vechiului Panama, apoi vei continua pe Casco Viejo, un cartier din orasul vechi, monumentul lui Ferdinand de Lesseps si alte personalitati francize ce au contribuit la constructia Marelui Canal.
  Dupa turul de oras vei vizita Canalul Panama, turul continua pe Miraflores Locks unde vei putea vedea nave tranzitand apele canalului. Vei vizita orasul Balboa; dupa amiaza te vei intoarce in Ciudad de Panama.
  Regim mese - Mic dejun
 • Ziua 03
  PANAMA CITY
  Astazi vei vizita Parcul National Chagres; la bordul unei ambarcatiuni numite piragua, strabati de-a lungul Raului Chagres traseul facut zilnic de indienii Chocoe-Embera. Vei continua cu vizitarea parcului si a numeroaselor sale atractii naturale urmate de vizita la comunitatea indiana. Poti asculta uimitoarele povesti de viata povestite de reprezentantii comunitatii, povesti care evoca scene din istoria si traditiile locale. Pictarea trupurilor cu vopsea vegetala este o adevarata arta aici asa ca nu rata sansa unui bodypainting. Pranz traditional Embera; dupa amiaza te intorci in Panama City.
  Regim mese - Mic dejun
 • Ziua 04
  PANAMA CITY - SAN JOSE
  Vei fi transferat cu masina privata la aeroport. Zbor international Ciudad de Panama - San Jose. La sosire in San Jose vei fi intampinat de reprezentantul local, dupa care vei fi transferat la hotel.
  Regim mese - Mic dejun
 • Ziua 05
  SAN JOSE - POAS - LA PAZ - SAN JOSE

  Regim mese - Mic dejun, Pranz
 • Ziua 06
  SAN JOSE
  Ziua de astazi este libera, vei putea beneficia de facilitatile hotelului sau vei putea vizita pe cont propriu orasul.
  Regim mese - Mic dejun
 • Ziua 07
  SAN JOSE - ARENAL

  Regim mese - Mic dejun
 • Ziua 08
  ARENAL
  Vei face un tur la podurile suspendate Arenal. Podurile suspendate te vor purta la inaltimea coroanelor copacilor in inima padurii tropicale. Este o ocazie deosebita pentru a admira flora si fauna regiunii; ai sansa unica de a face fotografii de neuitat.
  Regim mese - Mic dejun, Cina
 • Ziua 09
  ARENAL - MANUEL ANTONIO
  Vei fi transferat din Arenal catre Manuel Antonio, traversand o zona deosebit de spectaculoasa.
  Regim mese - Mic dejun
 • Ziua 10
  MANUEL ANTONIO
  Vei face un tur in Parcul National Manuel Antonio in care vei trai experienta unica de a pasi doar cativa metri pentru a ajunge de pe plaja in jungla. Peisajele naturale includ mlastini, formatiuni de mangrove si lagune iar diversitatea floristica si faunistica este una remarcabila, cuprinzand 109 specii de mamifere si 184 de specii de pasari. Vei observa diverse specii de pasari si mamifere explorand potecile inguste ale junglei iar in final te vei relaxa pe una din cele mai frumoase plaje ale zonei - Panama Beach.
  Regim mese - Mic dejun
 • Ziua 11
  MANUEL ANTONIO
  Ziua de astazi este dedicata plajei. Vei petrece ziua intr-un mod cat se poate de relaxant, bucurandu-te de atingerea fina a nisipului alb, precum si a apei limpezi, de un albastru fermecator. Pentru turistii energici, care nu agreeaza in totalitate relaxarea pe plaja sau la piscina hotelului, exista optiuni multiple pentru tururi si vizite in cadrul parcului national.
  Regim mese - Mic dejun
 • Ziua 12
  PLECARE DIN MANUEL ANTONIO

  Regim mese - Mic dejun
 • Ziua 13
  SOSIRE IN BUCURESTI

Optiune STANDARD

Categoria cazarilor Standard inglobeaza hoteluri de nivel mediu, cotate cu 3* si care ofera facilitati simple, limitate, dar de buna calitate

Locatie Hotel   Tip camera Mese
Ciudad de Panama Four Points By Sheraton Panama 4* Standard Room vezi itinerar
San Jose Don Carlos boutique Standard Room vezi itinerar
Arenal Volcano Lodge 3* Superior Room vezi itinerar
Manuel Antonio Costa Verde 3* Standard Room vezi itinerar

Optiune CONFORT

Categoria cazarilor Confort inglobeaza hoteluri cu un standard ridicat, care ofera o gama larga de facilitati si servicii (4* si boutique)

Locatie Hotel   Tip camera Mese
Ciudad de Panama Four Points By Sheraton Panama 4* Standard Room vezi itinerar
San Jose Aurola Holiday Inn 4* Standard Room vezi itinerar
Arenal Arenal Kioro 4* Suite Room vezi itinerar
Manuel Antonio Parador 4* Garden Room vezi itinerar

Termene & conditii de plata:

Note:

Tarifele sunt exprimate in euro/ persoana /sejur, cazare in camera dubla

Plata se face in euro sau in lei (caz in care se foloseste cursul BNR + 2%, din ziua platii).

Tariful de lista este orientativ, fiind calculat la cea mai mica cotatie furnizata de catre parteneri la data realizarii ofertei.

Tarifele pot suferi modificari importante in sezonul de varf precum si in perioada sarbatorilor de iarna, a sarbatorilor pascale si a altor sarbatori nationale sau festivaluri locale.

Variantele de cazare propuse sunt orientative, in cazul indisponibilitatii acestora la momentul rezervarii, va vom oferi alternative similare.

Discounturi

La aceasta vacanta nu se aplica discount de tip Early Booking!

Solicita oferta
Discuta cu un specialist
Specialist Costa Rica

RALUCA

031.9998

office@eturia.ro