Taste of Costa Rica

Eturia iti propune o vacanta in Costa Rica in care vei descoperi capitala San Jose, vei explora Cascadele La Paz si Vulcanii Poas si Arenal cu spectacolul rocilor incadescente si la final te vei relaxa pe plajele din Guanacaste.

Itinerar:

 • Ziua 01
  SOSIRE IN SAN JOSE
  Vei lua in primire autoturismul pe care il vei avea la dispozitie pe durata circuitului. Te vei indrepta spre hotelul din San Jose.
 • Ziua 02
  SAN JOSE - POAS - DOKA - LA PAZ - SAN JOSE
  Vei pleca intr-un tur in care, pentru a simti adevarata esenta a ceea ce inseamna Costa Rica, vei servi micul dejun la o cafenea locala si vei vizita o plantatie de cafea, unde vei afla cateva dintre secretele cafelei costaricane. Urmatoarea oprire va fi la Vulcanul Poas, unul din cei noua vulcani activi din Costa Rica. Vei mai vizita gradinile cascadelor La Paz, iar ghidul te va conduce la observatorul fluturilor, apoi la gradina pasarilor colibri. Vei vizita plantatia de cafea Doka, detinuta de Familia Vargas Ruiz inca din 1931; aici vei afla despre principalele procedee de cultivare si prelucrare a cafelei traditionale din Costa Rica.
  Regim mese - Mic dejun
 • Ziua 03
  SAN JOSE - ARENAL
  Self drive 176 km
  Vei conduce catre Arenal pe un traseu care va dura aproximativ 3 ore.
  Regim mese - Mic dejun
 • Ziua 04
  ARENAL
  Astazi dispui de timp asa cum doresti. Poti opta pentru un tur la Podurile Suspendate Arenal pentru a observa jungla de la inaltime sau poti alege un tur cu ATV pentru a vizita plantatiile din zona. Te poti relaxa in piscinile naturale cu apa termala sau te poti plimba spre punctele de belvedere de unde poti face fotografii memorabile.
  Regim mese - Mic dejun
 • Ziua 05
  ARENAL - GUANACASTE
  Self drive 120 km
  Astazi vei conduce catre Guanacaste pe un traseu de aproximativ 120 km, care va dura cca 2 ore si jumatate, excluzand opririle.
  Regim mese - Mic dejun
 • Ziua 06-07
  GUANACASTE
  Vei petrece zile relaxante in provincia Guanacaste, o destinatie ideala pentru plaja cu zile insorite si un climat tropical care mentine apa oceanului calda tot timpul anului. Poti alege din paleta larga de activitati printre care, calarie, trekking, rafting sau plimbare cu pluta, snorkeling, pescuit sau scufundari. Iti recomandam cateva dintre plajele din Guanacaste: Playa Hermosa, Playas del Coco, Playa Grande, Playa Tamarindo , Playa Flamingo, Playa Avellanas, Bahía Culebra.
  Regim mese - Mic dejun
 • Ziua 08
  PLECARE DIN GUANACASTE
  Self-drive 210 km
  Dupa micul dejun vei conduce din Guanacaste spre San Jose pe un traseu de aproximativ 3 ore si jumatate. Vei preda autoturismul avut la dispozitie pe durata circuitului.
  Regim mese - Mic dejun
 • Ziua 09
  SOSIRE IN BUCURESTI

Optiune STANDARD

Categoria cazarilor Standard inglobeaza hoteluri de nivel mediu, cotate cu 3* si care ofera facilitati simple, limitate, dar de buna calitate

Locatie Hotel   Tip camera Mese
San Jose Best Western Irazu 4* Premier Plus vezi itinerar
Arenal Arenal Volcano Inn 3* Standard Room vezi itinerar
Guanacaste Tamarindo Diria 4* Standard Room vezi itinerar

Optiune CONFORT

Categoria cazarilor Confort inglobeaza hoteluri cu un standard ridicat, care ofera o gama larga de facilitati si servicii (4* si boutique)

Locatie Hotel   Tip camera Mese
San Jose Best Western Irazu 4* Premier Plus vezi itinerar
Arenal Mountain Paradise 4* Casita Real Room vezi itinerar
Guanacaste Jardin Del Eden Boutique 4* sup. Superior Room vezi itinerar

Termene & conditii de plata:

Note:

Tarifele sunt exprimate in euro / persoana / sejur, cazare in camera dubla

Plata se face in euro sau in lei (caz in care se foloseste cursul BNR + 2%, din ziua platii).

Tariful de lista este orientativ, fiind calculat la cea mai mica cotatie furnizata de catre parteneri la data realizarii ofertei.

Tarifele pot suferi modificari importante in sezonul de varf precum si in perioada sarbatorilor de iarna, a sarbatorilor pascale si a altor sarbatori nationale sau festivaluri locale.

Variantele de cazare propuse sunt orientative, in cazul indisponibilitatii acestora la momentul rezervarii, va vom oferi alternative similare.

Discounturi

La aceasta vacanta nu se aplica discount de tip Early Booking!
Reduceri dedicate membrilor Clubului

pentru membrii Silver: 2% din tariful serviciilor la sol (fara zboruri)

pentru membrii Gold: 3% din tariful serviciilor la sol (fara zboruri)

pentru membrii Platinum: 4% din tariful serviciilor la sol (fara zboruri)

Nota: Aceste discounturi nu se cumuleaza cu alte promotii speciale.

Solicita oferta
Discuta cu un specialist
Specialist Costa Rica

031.9998

office@eturia.ro